Raili Hulkkonen vierailee to 24.3

Tätä on toivottuja odotettu jo pidemmän aikaa ja nyt meillä on ilo kertoa että Raili Hulkkonen saapuu pitämään kehysesittelyä torstaina 24.3 klo 11-17.30. Mukanaan hänellä on hurja määrä uniikkeja ja upeita silmälasikehyksiä.

RAILIN HENKILÖKOHTAINEN KEHYSKONSULTAATIO

Halutessasi voit varata ajan Railin henkilökohtaiseen kehyskonsultaatioon (15 min aika). Ajan voit varata soittamalla 0400-354 899 tai lähettämällä meille sähköpostia info@jyvasoptiikka.fi.

UPEAT JA UNIIKIT KEHYKSET

Railin mukana saapuva kehysmallisto on laaja ja sieltä löytyy mallistoja kaikkien makuun. Miltä kuulostaisi Harry Lary’s jonka pääroolissa esiintyy luovuus ja ranskalainen eleganssi.

HARRY LARY’S

Avantgarde-henkeä huokuva Factory 900-mallisto on kerännyt osakseen mainetta ympäri maailmaa. Lasit valmistetaan Japanissa, omassa tehtaassa, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1937.

Italialainen Germano Gambini vastaavasti on yksi silmälasien pioneeri ja innovaattori, jolla on rohkeutta leikitellä väreillä, muodoilla ja materiaaleilla. Rohkeus ja leikkisyys on voimakkaasti läsnä tässä mallistossa.

GERMANO GAMBINI

Monien tuttu, ranskalaisen optikon Patricia Charmoillen suunnittelema Zenka, joka on kehitelty palvelemaan mahdollisimman monia. Kehyksen etuosia vaihtamalla saat tuhanisa erilaisia ilmeitä vaihdettua nopeasti ja helposti.

ZENKA

Italialaisen Piero Massaron laseissa näkyy suunnittelijan intohimo kädentaitoihin. Jokainen malliston silmälaseista on ainutlaatuinen teos väreineen ja muotoineen. Mallistoissa laseja onkin aina vain rajoitettu määrä ja jokaiset lasit on numeroitu erikseen. 

PIERO MASSARO

Italialaisissa Epos-laseissa voisi sanoa olevan sitä hyvää vanhan ajan glamouria. Mallisto on saanut inspiraationsa menneiden aikojen eleganssista, ja laseissa yhdistyvät harmonisuus sekä elegantit muodot ja värit. 

EPOS

Mallistoista voit lukea lisää tästä.

ESITTELYPÄIVÄN TARJOUS

Esittelypäivän tarjouksena aurinkolasit Lumoava mallistosta omilla voimakkuuksilla kaupan päälle tai vaihtoehtoisesti moniteholinsseistä -200€ alennus tai yksiteholinsseistä -100€ alennus. Tarjoukset ovat voimassa ostaessasi normaalihintaiset kehykset ja linssit.