Theo ja Huonosti maalatut seinät.

Meillä on ilo kertoa että Theo eyewearin edustaja Coby saapuu meille maanantaina 31.1 klo 16-20 mukanaan kevään uutuusmallit. Värikäs ja yllätyksellinen Theo on ihastuttanut meitä ja meidän asiakkaita jo vuosikausia. Theo on kaukana tylsyydestä ja siksi haluammekin esitellä sitä juuri sinulle, joka haluat erottua ja korostaa persoonallisuuttasi. Liity Theo perheeseen ja rakastu silmälaseihisi.

Jos olet käynyt meillä olet saattanut kiinnittää huomiota upeaan seinämaalaukseemme. Huonosti maalatut seinät/Iikka Hackman joka on teoksen takana, tuo nyt meille esille taidettaan. Hänen upeat teoksensa kertovat upealla tavalla tarinaa, ja siitähän me pidämme, sillä jokaisen Theon takana on myös mielenkiintoinen tarina. Lue lisää Iikka Hacmanista tästä. Näyttely on esillä helmikuun loppuun asti.

Koronarajoitusten vuoksi toivoisimme maanantaille ennakkoon ilmoittautumista. Ilmoita meille tekstiviestillä 0400-354 899, sähköpostilla info@jyvasoptiikka.fi tai yhteydenottolomakkeella osallistumisestasi ja kerro saavutko klo 16-18 vai klo 18-20 välillä. Rajoitusten muuttuessa ilmoitamme mahdollisista muutoksista Facebook ja Instagram tileillämme, sekä ennakkoon ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.