Paraskaan moniteholinssi ei välttämättä sulje pois erillisten lähilasien tarvetta, sillä vaativaan lähikatseluun optimoidut linssiratkaisut tukevat yleislaseja tehokkaasti. Nykyaikaiset katseluetäisyydet ovat lyhentyneet ja keskimäärin erilaisia digilaitteita katsotaan päivän aikana jopa 8-10 tuntia. Muuttuneista näkötottumuksista johtuen erityisesti linssien väli- ja lähialueen merkitys kasvaa. Lähinäkemistä tukevia linssivaihtoehtoja on tänä päivänä onneksi lukuisia, joten apua lähinäkemiseen löytyy jokaiselle. Oikealle etäisyydelle painotetut lähilinssit parantavat myös työergonomiaa. Lukulasin, syväterävän lähilasin ja toimistomonitehojen eroista voit lukee lisää tämän linkin takaa. Meillä sinua palvelee työnäkemiseen erikoistuneet optikot. Autamme sinua mielellämme.

Erityistyölasit ovat työnantaja maksamat näyttöpäätelasit. Ne poikkeavat yleislaseistasi joko voimakkuuksien, linssityypin tai linssien asennuskorkeuden osalta. Erityistyölasit eivät näin ollen voi olla ainoat silmälasit, ja omien yleislasien on aina oltava voimakkuuksien ja kuntonsa puolesta ajan tasalla. 

Erityistyölasien hankinnasta päättää aina työnantaja yhteistyössä työterveyshuollon kanssa. Työnäköutkimusta varten tarvitset lähetteen työantajaltasi tai työterveyshuollosta.  Erityistyölasitarkastuksen tekee työnäköön erikoistuneet optikkomme.

Hinta sisältää linssiparin ja hionnan.

Yksilöllinen progressiivinen lähilinssi, joka voidaan optimoida näköprofiilin avulla työskentelytarpeitasi vastaaviksi. Tähän ns. sisätilojen moniteholinssiin on saatavilla kolme eri rakennetta Close, Screen ja Space sekä seitsemän eri kanavapituutta, jonka ansiosta linssi on sovitettavissa erilaisiin näköympäristöihin ja käyttötarkoituksiin. Loistava valinta esim. toimistotyöhön, jossa pitää nähdä lukea läheltä ja katsoa päätteelle sekä liikkumaan toimistotiloissa. Hinta sisältää laadukkaan HVL- pinnoitteen.

Laadukas progressiivinen lähilinssiratkaisu tilanteisiin, jossa pitää tarkentaa useille eri näköetäisyyksille. Linssin kaksi eri painotusta, kaksi kanavanpituutta tarjoavat laajat väli- ja lähialueet sekä miellyttävän liikkumisen sisätiloissa.
200-versio tarjoaa tarkan näön lähelle aina noin kahteen metriin asti ja
sen ansiosta linssi soveltuu loistavasti esim. päätteellä työskentelyyn.
400 -versiolla näköalue ulottuu aina neljään metriin, jolloin ne
soveltuvat käyttömukavuutensa ansiosta hyvin sisätiloissa liikkuvalle, esim. toimistotyöntekijälle. Hinta sisältää laadukkaan HVL- pinnoitteen.

Perustason progressiivinen lähilinssiratkaisu, joka on suunniteltu tarkkaan lähityöhön. Linssin kaksi eri painotusta tarjoavat laajat väli- ja lähialueet, jolloin ne soveltuvat erinomaisesti mm. erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiiin, toimistotiloihin ja harrastuksiin. Hinta sisältää laadukkaan HVL- pinnoitteen.

Syväterävä lukulasi tilanteisiin, joissa tarvitsee nähdä tarkasti lähelle sekä käden mitan etäisyydelle.
Erinomainen ratkaisu kaikille lukulaseja tarvitseville.
A- versio toimii parhaiten noin metrin etäisyyksille ja lähemmäksi, jolloin se soveltuu paljon lukevalle, käsitöitä tekevälle sekä älylaitteille.
B- versio on parhaimmillaan noin 1.5 metrin etäisyyksille ja lähemmäksi, jolloin se soveltuu mm. staattiseen lähityöhön toimistossa sekä hyvää lähinäköä vaativiin harrastuksiin. Hinta sisältää laadukkaan HVL- pinnoitteen.

Joustava lukulasi tilanteisiin, joissa tarvitsee nähdä lähelle sekä käden mitan etäisyydellä. HVA- pinnoite +40€/pari.