Hoya iD MySelf moniteholinssit 599€

Hoya iD MySelf on Hoyan uusin ja paras yksilöllinen moniteholinssi, joka yhdistää patentoidut teknologiat ja ihmislähtöiset innovaatiot. Henkilökohtaisen Näköprofiilin avulla linssit räätälöidään juuri sinun voimakkuuksiasi, näkötarpeitasi ja -tottumuksiasi vastaaviksi. Linssien 100% yksilöllisyys takaa erinomaisen suorituskyvyn kaikessa, mitä teet.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan iD MySelf moniteholinssien tuomaa uskomatonta näkömukavuutta hintaan 599€/pari (norm.hinta 950€/pari). Hinta sisältää kova- ja heijastuksenpoistopinnan sekä likaa- ja vettähylkivän pinnan. Annamme kaikille Hoyan linsseille tottumistakuun- kysy meiltä lisää.

Lue tästä lisää moniteholinssien ominaisuuksista.

Hoyalux iD Myself -linssien avulla voit olla paras versio itsestäsi.

Aurinkolaseja -50% – -70%

Kesä alkaa siirtyä syksyyn ja kokosimme teitä varten laajan valikoiman merkkiaurinkolaseja poistohintaan. Nyt kannattaa siis ennakoida tulevan talven aurinkolasitarvetta ja heijastavaa lunta.

Lähes kaikkiin aurinkolasikehyksiin voidaan myös laittaa omilla voimakkuuksilla olevat aurinkolasilinssit. Yksitehoiset alkaen 59€/pari ja monitehoiset alkaen 159€/pari.

Tiesitkö että saat itse valita mieluisan värin kymmenistä eri vaihtoehdoista, tummuusasteista ja sävyistä. Pidätkö mielummin tasaväristä vai liukuväristä? Lisätäänkö polarisaatio vai kenties peilipinta? Mietitään yhdessä sinun tarpeisiin sopivat aurinkolasit.