Laadukkaat aurinkolasit omilla voimakkuuksilla kaupan päälle

Alkaa olla se aika vuodesta kun aurinkolasit olisi syytä kaivaa kotelosta esiin. Laadukkaiden aurinkolasien tehtävä on paitsi suojata silmiä haitalliselta UV-säteilyltä, myös ehkäistä häikäistymistä, vähentää heijastumista, parantaa kontrastia sekä suojata herkkää silmänympärystä. Ei haittaa vaikka ne olisi samalla tyylikkäät ja persoonaasi sopivat…

Nyt tarjoamme silmälasien ostajalla aurinkolasit omilla voimakkuuksilla kaupan päälle. Aurinkolasikehykset voit valita laajasta Lumoa-mallistostamme ja linsseiksi tarjoamme laadukkaat Hoyan linssit. Värin ja tummuusasteen saat valita itse. Pidätkö tummasta tasaväristä tai kenties kevyemmästä liukuväristä- valinta on sinun. Mikäli löydät aurinkolasikehyksen meidän muista mallistoista, tarjoamme niihin linssit veloituksetta ja maksat vain aurinkolasikehyksen. VARAA AIKA NÄÖNTUTKIMUKSEEN TÄSTÄ.

Ostaessasi monitehoiset silmälasit, saat monitehoiset aurinkolasit Lumoa-mallistosta kaupan päälle. Ostaessasi yksitehoiset silmälasit, saat yksitehoiset aurinkolasit Lumoa-mallistosta kaupan päälle.

Tarjous on voimassa 30.6.2023 asti.

RESURS BANK luotolla saat 6 kuukauden korottoman ja kuluttoman maksuajan- kysy lisää!

Lasten likinäköisyyden hoito

Lisääntynyt lähikatselu ja digitaalisten laitteiden käyttö ovat johtaneet myopian eli likinäköisyyden (kaukonäön heikentyminen) voimakkaaseen lisääntymiseen. Ennusteiden mukaan jopa 50% maailman väestöstä on myooppeja vuoteen 2050 mennessä. Käytännössä tämä tarkoittaa viittä miljardia ihmistä. Hoitamattomana myopia voi johtaa useisiin näköön liittyviin ongelmiin.

MiYOSMART-linssit ovat Hoyan käänteentekevä ratkaisu tähän alati kasvavaan ongelmaan. Linssit ovat osa lasten likinäköisyyden hoitoa ja soveltuvat 6-18 vuotiaille, niin kauan kuin myopian muutokset johtuvat lapsen kasvusta. 

KYSY LISÄÄ OPTIKOILTAMME!