Hoyan parhaat yksilölliset iD MySelf moniteholinssit 599€

Hoya iD MySelf on Hoyan paras yksilöllinen moniteholinssi, joka yhdistää patentoidut teknologiat ja ihmislähtöiset innovaatiot. Henkilökohtaisen näköprofiilin avulla linssit räätälöidään juuri sinun voimakkuuksiasi, näkötarpeitasi ja- tottumuksiasi vastaaviksi. Linssien 100% yksilöllisyys takaa erinomaisen suorituskyvyn kaikessa mitä teet.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan iD MySelf moniteholinssien tuomaa uskomatonta näkömukavuutta hintaan 599€/pari (norm. 980€/pari). Hinta sisältää kova- ja heijastuksenpoistopinnan sekä likaa- ja vettähylkivän pinnan. Annamme kaikille Hoyan linsseille tottumistakuun – kysy meiltä lisää.

Lue lisää Hoyan iD MySelf moniteholinsseistä.

Tarjous on voimassa 17.3.2023 asti, ostaessasi myös kehykset.

SOLID SILMÄLASIVAKUUTUS korvaa silmälasien rikkoutumisen kahden vuoden ajan, 40€:n omavastuulla. Vakuutusmaksu monitehoille 50€ ja yksitehoille 30€.

RESURS BANK luotolla saat 6 kuukauden korottoman ja kuluttoman maksuajan- kysy lisää!

Lasten likinäköisyyden hoito

Lisääntynyt lähikatselu ja digitaalisten laitteiden käyttö ovat johtaneet myopian eli likinäköisyyden (kaukonäön heikentyminen) voimakkaaseen lisääntymiseen. Ennusteiden mukaan jopa 50% maailman väestöstä on myooppeja vuoteen 2050 mennessä. Käytännössä tämä tarkoittaa viittä miljardia ihmistä. Hoitamattomana myopia voi johtaa useisiin näköön liittyviin ongelmiin.

MiYOSMART-linssit ovat Hoyan käänteentekevä ratkaisu tähän alati kasvavaan ongelmaan. Linssit ovat osa lasten likinäköisyyden hoitoa ja soveltuvat 6-18 vuotiaille, niin kauan kuin myopian muutokset johtuvat lapsen kasvusta. 

KYSY LISÄÄ OPTIKOILTAMME!