Lasten likinäköisyyden hoito

Lisääntynyt lähikatselu ja digitaalisten laitteiden käyttö ovat johtaneet myopian eli likinäköisyyden (kaukonäön heikentyminen) voimakkaaseen lisääntymiseen. Ennusteiden mukaan jopa 50% maailman väestöstä on myooppeja vuoteen 2050 mennessä. Käytännössä tämä tarkoittaa viittä miljardia ihmistä. Hoitamattomana myopia voi johtaa useisiin näköön liittyviin ongelmiin.

MiYOSMART-linssit ovat Hoyan käänteentekevä ratkaisu tähän alati kasvavaan ongelmaan. Linssit ovat osa lasten likinäköisyyden hoitoa ja soveltuvat 6-18 vuotiaille, niin kauan kuin myopian muutokset johtuvat lapsen kasvusta. 

Katso MiYOSMART linssin esittelyvideo tästä

Miksi MiYOSMART?

  • Hidastaa myopian etenemistä keskimäärin 63%. Kliinisesti todistettu vaikutus kahden vuoden käytön aikana 8-13- vuotiailla lapsilla.
  • Lapisystävällinen, turvallinen, helppokäyttöinen ja tehokas tapa hoitaa lasten likinäköisyyttä ilman leikkaushoitoa.
  • Palkittu silmälasilinssi, jossa hyödynnetään patentoitua D.I.M.S.- teknologiaa.
  • Hoidon tehokkuus on kiistatta osoitettu kliinisissä tutkimuksissa (tutkimuksia saat luettavaksi meiltä).

Mihin MiYOSMART-linssien toimivuus perustuu?

Perinteinen silmälasilinssi aiheuttaa hyperooppisen defokuksen eli ilmiön, missä reuna-alueiden valonsäteet taittuvat verkkokalvon taakse. Tämä lisää silmämunan kasvua ja näin ollen myopian kehittymistä.

Hyperooppinen defokus

MiYOSMART– linssin D.I.M.S. teknologia aiheuttaa myooppisen defokuksen eli sen, että reuna-alueiden valonsäteet taittuvat verkkokalvon eteen. Tämä hidastaa silmämunan kasvusta johtuvaa myopian kehittymistä.

Myooppinen defokus

MiYOSMART linssejä saatavana myös aurinkolaseina. Auktorisoidut MiYOSMART optometristimme kertovat mielellään lisää.

Lue lisää MiYOSMART linssistä Hoyan sivuilta.